Naše
Storitve

01
Tiskovine

Vizualne komunikacije

Velikoformatni tisk

Velikoformatni tisk je tehnika tiskanja, ki omogoča ustvarjanje visokokakovostnih tiskovin na velikih površinah. Uporablja se pri tiskanju plakatov, oglasov, slik, promocijskih materialov, nalepk, zastav in še več. Ta tehnologija omogoča tiskanje na različne materiale, kot so papir, platno, folije in druge vrste medijev.

Izdelava 3D elementov in napisov

3D elementi se lahko izdelajo iz različnih materialov, kot so les, kovina, plastika ali pena, z uporabo rezkanja, graviranja ali drugih tehnik. Ko so izdelani, se lahko napisov dodajo še dodatni detajli, kot so barvanje, premazi ali osvetlitev, da dobijo končni 3D učinek in estetski videz.

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila so običajno izdelana s posebnim namenom promocije blagovne znamke, dogodka ali podjetja. Ta oblačila vključujejo majice, jakne, kape, rutke ali druga oblačila, na katerih so lahko natisnjeni logotipi, slogan ali druge marketinške sporočilne vsebine. Njihov namen je ustvariti prepoznavnost.

02
Oglaševanje

Digitalni marketing

Izdelava spletišč

Izdelava spletišča običajno poteka skozi več korakov. Najprej se načrtuje in oblikuje struktura in uporabniška izkušnja (UX/UI). Sledi izbira programske platforme za spletno gostovanje in razvoj, kot so WordPress, Shopify ali druge. Vsebina, kot so besedila, slike, se dodaja in prilagaja spletnemu mestu.

Facebook in Instagram oglaševanje

Facebook in Instagram omogočata oglaševalcem različne možnosti za ciljanje občinstva in promocijo izdelkov ali storitev. Obe platformi nudita močno orodje za dosego ciljnega občinstva z obsežnimi možnostmi analitike za sledenje uspešnosti oglaševalskih kampanj.

 

TikTok oglaševanje

TikTok omogoča ustvarjanje zabavnih in privlačnih video vsebin. Skupaj z vašo pomočjo posnamemo in zmontiramo zabavne, poučne, informativne TikTok videje, ki bodo pustili pečat na željenem občinstvu. Pri takšnem oglaševanju je potrebno preizkusiti več metod videjev, da pridemo do željenega cilja.

03
Flexo

Izdelava flexo plošč

Flexo priprava za tisk

Računalniška flexo priprava za tisk je proces, ki uporablja digitalno tehnologijo za pripravo tiskalnih plošč za fleksografski tisk. Ta postopek vključuje uporabo računalniških programov za oblikovanje, pripravo in prilagajanje grafičnih elementov ter besedil za tisk na fleksografskih strojih.

Flexo tiskarske plošče na vodni osnovi

Flexo tiskarske plošče na vodni osnovi predstavljajo okolju prijazno alternativo v postopku flexo tiska. Izdelane so iz materialov, ki so manj škodljivi za okolje in se lahko reciklirajo, kar zmanjšuje negativni vpliv na okolje. Te plošče se običajno izdelujejo s procesom, ki uporablja vodne baze pri izdelavi fotopolimernih plošč.

Tiskarske plošče za suhi offset

Tiskarske plošče za suhi offset so ključen del postopka suhega offset tiska. Izdelane so iz aluminija in imajo posebno površino, ki privzame mastno tiskarsko barvo. Prednosti teh plošč so visoka ločljivost, zmožnost reproduciranja finih podrobnosti in sposobnost ustvarjanja visokokakovostnega tiska.